vrijdag 24 februari 2012

GARAGE SALE MUSTHAVE

SWAPPEN,
 KOPEN &
VERKOPEN... 
Do you remember?!


Lieve FAnZiners,

Even een geheugenopfrisser! Weten jullie nog dat onze ex-stagiaire, Stephanie, en ik naar de Margriet Winter Fair zijn geweest om daar te helpen bij de Ecofabs Fashion Store?

Wij hebben daar toen een superleuke en vooral fashionable dag gehad. Ecofabs had namelijk een soort winkeltje gecreëerd met allemaal rekken kleding en tafels met schoenen en tassen. Dit waren voornamelijk tweedehands spullen die konden worden geruild voor weer andere spullen. De bedoeling was dat de klanten zelf bijvoorbeeld 3 kledingstukken meenamen en die inruilden voor andere kledingstukken van dezelfde kwaliteit. Dit noem je ‘swappen’.

Zo voorkom je ten eerste dat kleding zomaar wordt weggegooid en ten tweede maak je elkaar weer gelukkig door te ruilen.
Sowieso is het ontzettend leuk om kleding te verkopen, te kopen of te ruilen. Vooral als het in een soort gezellige marktsfeer gebeurt. Er ontstaat dan vaak een saamhorigheid en mensen maken contact met elkaar door de relaxte sfeer en door het kopen, verkopen en swappen.




31 maart is natuurlijk de Garage Sale MUSTHAVE bij FAnZ en die dag staat in het teken van onze Fashion Store! Hier wordt uiteraard ook verkocht, gekocht en geswapt! Wij hebben kledingrekken en tafels staan met super leuke spullen, van kleding tot schoenen, van sieraden tot tassen en nog veel meer leuke fashion items! En alles voor een betaalbare prijs! Wat wil je nog meer?! Dus als je van je eigen kleding af wilt of zelf nieuwe spullen nodig hebt, kom dan 31 maart naar FAnZ Productions om te kopen, verkopen en/of te swappen! Een kaartje kost 4.99,- euro en er is maar een beperkt aantal aanwezig dus weer er snel bij want OP=OP!




Zie jullie @ De Garage Sale MUST HAVE!

Tot snel,

XOXO,

Yaël
Reporter FAnZINE