zondag 5 februari 2012

Fotoshoot prijswinnaar 'Style your own Fotoshoot'

And the winner is...KELLY!


Zondag 29 januari was het eindelijk zover! Kelly van 15 jaar wordt door FAnZ in de watten gelegd omdat zij de 'Style your own Fotoshoot' workshop heeft gewonnen!
Fatima heeft van alles in huis gehaald om het een speciale dag te maken. Van snoep tot bonbons, van kinderchampagne tot aan heerlijke cakejes en natuurlijk alles in de kleur roze!

Samen met Fatima en de andere reporters, verwelkomen wij Kelly, haar moeder, oma en broertje.
Het beloofd een gezellige meidendag te worden. Met een lekker kopje thee erbij worden Kelly’s haren in de krul gezet en professioneel opgemaakt door de geweldige make-up artist: Hanan Essahsah. Met de looks van een echt celebrity, is het dan eindelijk tijd voor de fotoshoot!



Op een mooie set versierd met tijdschriften, snoep en een paspop, neemt Kelly plaats voor de eerste foto’s. Met z’n allen gaven we enkele tips, wat eigenlijk nauwelijks nodig was met een natuurtalent zoals Kelly! Toen Kelly’s familie haar weer kwam ophalen, hebben we ook van hen nog wat foto’s gemaakt.

Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige dag! Gelukkig vond Kelly dat ook, ze heeft ons zelfs nog een heel lief bedank mailtje gestuurd:

'Heyy Fatima,

Ik vond het vandaag super geweldig! Heb zelf heel erg genoten. Ik wil jullie nog maals bedanken voor de super leuk en gezellige fotoshoot!

Tot Gauw maar weer is.

Groetjes Kelly'




Tot as vrijdag!

xoxo,
Yaƫl
Reporter FAnZINE