maandag 13 februari 2012

GARAGE SALE | MUST HAVE


DO IT YOURSELF!

Kleding customizen is DÉ trend van 2012! Het is niet alleen superleuk om te doen maar ook nog eens erg duurzaam  én uiteraard goed voor de portemonnee!

Mensen zijn al snel geneigd om een nieuw T-shirt aan te schaffen als ze een beetje op hun kleding zijn uitgekeken. In plaats daarvan is het véél leuker om eerst eens een kijkje in je eigen kast te nemen om te zien wat je nog hebt hangen en vervolgens daar weer iets nieuws van te maken!

Dit kan op erg veel verschillende manieren. Zo kun je gebruik maken van studs, paletten en glitters maar het is ook erg leuk om met textiel-verf te werken of om een print ergens op te drukken.




Je kunt zo creatief en gek doen als jij zelf wilt en op deze manier je eigen creaties ontwerpen.
Ten eerste ben je goedkoper uit, ten tweede recycle je eigenlijk je eigen kleding door ze opnieuw hip te maken zodat je ze weer wilt dragen en ten derde is het een super leuke manier om creatief bezig te zijn. Vooral als mode jouw passie is, is dit helemaal voor jou weggelegd!
Maak van jouw passie, jouw hobby door te experimenteren met kleding.
Waarom zou je nog een T-shirt of jasje erbij kopen als je er al genoeg in je kast hebt hangen? Bovendien onderscheid jij jezelf van de rest en ben je uniek met jouw eigen creaties.
Het is ook erg leuk om samen met vriendinnen een dagje te gaan customizen! Neem allemaal een paar oude kledingstukken mee en ga lekker knutselen. Misschien zie jij wel een super gaaf shirt van je vriendin waar zij al op is uitgekeken en die jij volledig mag customizen!

Ik hoop jullie te hebben geïnspireerd om te gaan customizen en lekker crea bea met kleding te worden!



Tot snel!

xoxo,
Yaël

Tips:
  1. Op Youtube staan ontzettend veel filmpjes waarin precies wordt uitgelegd hoe je kleding kunt customizen. Van studs toepassen tot het verknippen van kleding, alles is er te vinden!
  2. Je hoeft alleem DIY (do it yourself) in te typen en je vindt vanzelf allerlei leuke filmpjes.
  3. Knip de mouwen van je oude spijkerjack af en maak een nieuw hip jasje ervan! Je kunt bijvoorbeeld de kraag bewerken met studs.
  4. Ga naar de Albert Kuijp voor betaalbare en leuke materialen om te customizen.

  • Kom 31 maart naar de Garage Sale en customize daar jouw kleding! De stylisten van FAnZ zullen je daarbij helpen en nog meer tips geven!