maandag 16 januari 2012

Categorie Fashion | FAnZINE


DANIE BLES


Styliste en personal shopper Danie Bles leeft the fabulous life. Als ze niet in New York of Milaan zit om voor Sylvie, Leontine of Danielle de ideale zomercollectie bij elkaar te shoppen, organiseert ze in Nederland haar inmiddels bekende Mix & Match-modeshows om zo haar stempel te drukken op het huidige modebeeld.
Ook al omringt ze zich met sterren, de glamourfeestjes slaat ze liever over. "Daar heb ik helemaal geen tijd voor."

Danie Bles heeft een druk leven, dat kan ook niet anders als je zo’n succesvolle styliste bent. Ze is samen met Olcay Gulsen van supertrash bezig met de styling voor het nieuwe modellen programma ‘The Face’ dat in februari te zien is op tv. Behalve stylingklussen werkt ze momenteel ook hard aan haar nieuwe magazine. De ByDanie staat dit keer in het teken van spring/summer en de shoots en interviews zijn al in volle gang. Een ander nieuw project project voor Danie is een vaste stylingbijdrage aan het blad Kek Mama. 

Sinds kort zal Danie elke maand styling- en trendtips in dit blad geven.  Deze maand staat ze dan ook samen met haar zoontje (Florian) op de cover en staat er in het blad een interview van Danie.
Danie Bles heeft vier limited edition modeaccessoires ontworpen voor Rivièra Maison. De topstyliste is erg enthousiast over haar samenwerking me het modemerk.
“De items zijn de perfecte basis om thuis volop te mixen en te matchen.
 Ik was dan ook enorm vereerd dat Rivièra Maison mij vroeg om een aantal fashion items te ontwerpen,” laat Danie weten. De collectie bestaat uit een shawl, een muts, een iPad-cover en een maxisjaal. “Mijn favoriete item is de iPad case. Je hebt ook nog de link naar kleding, omdat het van textiel is gemaakt.

Danie is erg actief op het internet/social media, wil jij up to date blijven van wat Danie allemaal van plan is en wilt gaan doen? Volg haar op twitter en facebook en neem een kijkje op haar site:
www.bydanie.nl
www.twitter.com/@DanieBles
http://nl-nl.facebook.com/danie.bles
http://www.grazia.nl/tag/danie-bles/




Danie Bles is voor mij echt een groot voorbeeld, ze is zelf ook blogger bij Grazia, ze heeft een eigen webshop,  een eigen magazine, is styliste, is actief met social media en heeft een te gek afwisselend leven. Als jij Danie ook helemaal geweldig vind, en zelf ook helemaal weg bent van mode, styling en heel toevallig ook op zoek bent naar een stage plek dan zou ik deze kans maar aannemen: 


Danie Bles Styling is een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met de styling van BN'ers voor tv-programma's, commercials en magazines. Onze klanten zijn onder andere Sylvie van de Vaart, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Nikkie Plessen, Chantal Janzen, Marco Borsato, Patty Brard, etc. Daarnaast leent ons bedrijf zich voor personal shopping van BN'ers en privéklanten. Daarnaast geeft DanieBlesStyling iedere maand een online shop magazine uit en exploiteren we een website vol modenieuws www.bydanie.nl. Op bydanie.nl vind je de laaste mode nieuwtjes en in het maandelijkse magazine zijn de laatste trends vertaald naar outfits die je direct kan aankopen. ByDanie.nl bestaat nu een jaar en heeft de ambitie om uit te breiden naar de Duitse markt en op mobile. Op dit moment zijn wij op zoek naar een stagiaire die ons full- time kan assisteren bij het platform ByDanie.nl


Werkzaamheden:
• Het produceren van artikelen
• Het maken van shoppings
• Het onderhouden van de website
• Het spotten van fashion news
• Het aktief mee ontwikkelen van het platform

Eisen:
• Je bent 5 dagen per week beschikbaar
• Je hebt affiniteit met mode
• Je bent organisatorisch sterk
• Je bent stressbestendig
• Je bent een proactieve doorzetter
• Je hebt geen 9-17.00 mentaliteit
• Je bent sociaal vaardig
• Je bent creatief
• Je bent een teamplayer

Is deze stage je op het lijf geschreven? Stuur dan nu je motivatiebrief, cv en een pasfoto naar Coen Fredriks; Coen@bydanie.nl 020- 408 3220

Nou guys, hope you liked it!. Vond het een te gekke blog om te schrijven, en ik hoop dat jullie ook zo´n goed beeld hebben van Danie als dat ik van haar heb.

Tot volgende week!

xoxo, Jamie-lee
Reporter FAnZINE