zondag 1 januari 2012

Categorie Fashion | FAnZINE

BRANDY <3 MELVILLE



Sinds zijn komst in de VS in 2008, is Brandy uitgegroeid tot een cultureel favoriet van fashionista’s overal waar je je maar kunt bedenken. Brandy Melville's stijlen lopen uiteen van loszittende off-shoulder tees, tot zachte angora truien en stijlvolle jurken en tops. Vrouwen van elke leeftijd kan iets vinden bij Brandy Melville aan hun stijl, kast, en budget.
Brandy & Melville is bekend om zijn Italiaanse oorsprong en stijlvolle al moeiteloos modecollecties. Nu is het eindelijk tijd voor de jonge Nederlandse dames om van de trendy en betaalbare Italiaanse mode te genieten. Brandy & Melville is al tevreden met klanten wereldwijd met zijn collecties in meer dan 65 winkels in Italiƫ, Frankrijk, Spanje, Duitsland en de VS.


Brandy Melville heeft onlangs zijn deuren geopend in Amsterdam Leidsetraat. Ik kon het niet laten om even een kijkje te nemen en ging van de week even langs. Niks is overdreven, het is echt een super schattig winkelje, ik ben er helemaal weg van! De kleren zijn vrolijk en het heeft ook wel wat weg van de hippies. Het mooiste van allemaal is...het is totaal niet duur.
Ik wil jullie allemaal bij deze een geweldig en fanzilicious jaar wensen, en ik hoop dat al jullie mooie Fashion dromen uit zullen komen!

xoxo, Jamie-lee
Reporter FAnZINE