zondag 18 december 2011

Categorie Fashion | FAnZINE

COCO & BREEZY



Coco & Breezy(20jr) zijn een identieke tweeling uit Minneapolis , Minnesota die een eigen brillen/accessoires lijn hebben sinds 2009. Hier in Nederland zijn ze nog niet zo bekend maar in Amerika zijn de sterren er dol op!! ( ik zelf ook ofcourse). De brillen staan bekend als ‘vernieuwend & uitdagend’. Sterren als Nicki Minaj, Kelly Osbourne, Serena Williams, Rihanna, Ashanti en Kim Kardashian zijn al gespot met hun eigen exemplaar. Ook een bril scoren van Coco & Breezy ? Check dan http://cocoandbreezy.com


Boxing Kitten
Boxing kitten is een trend die in Amerika al heel bekend is en al door vele celebs wordt gedragen. De Afrikaanse print komt terug, Maya A. Lake is de bedenker van het merk Boxing kitten. Geinspireerd op de civil right movement, is zij van plan de modewereld te bestormen met de prints. Haar lijn heeft zij gemaakt voor de sterke gemoderniseerde Amerikaanse vrouw van deze tijd. Vrouwen zoals Beyonce, Fergie, Rihanna, Solange Knowles zijn gespot met hun eigen kledingstukken van deze lijn.



De lijn is al in een aantal videoclips te bekijken onder andere in die van Beyonce en Alicia keys ‘Love song’.


1 van Boxen Kittens grootste fans is denk ik wel Solange Knowles, die bijna alleeeeen maar helemaal in die stijl gekleed is.



Zelf is deze stijl ook prima zelf te maken of te laten maken door een klerenmaker. Vooral onder de Afrikaanse mensen is het een trend om jurken/rokken in die stijl te maken.


TIP:
 als je op google typt 'DIY' (wat Do It Yourself betekend) dan vind je zeker weten wel hoe je zelf iets kan maken in een bepaalde stijl.


Kisses xoxo,

Dyente