dinsdag 15 november 2011

Trends winter 2011-2012

Ik heb een paar trends voor jullie op een rijtje gezet voor winter 2011-2012, zodat jullie weer lekker de nieuwste trends voor de winter kunnen scoren!
De mode voor winter 2011 2012 is chique en vrouwelijk. De stijlen lopen uiteen van ultraklassiek tot pittig en stoer.

Hoofdregel voor dit seizoen: kies je jas op basis van je outfit (of andersom). Jas en outfit moeten één passend geheel vormen

Geen winter zonder warme, MAAR ook trendy wintertruien en -vesten. Voor winter 2011 2012 hebben we weer enorm veel keus. Dit seizoen verassen de ontwerpers ons weer met truien en vesten met onverwachte volumes en vooral veel... lusjes. Truien met overal veel lusjes is het deze winter helemaal. Niet te vergeten de truien met veel creatieve elementen erin; a musthave!



Deze winter geldt meer nog dan altijd de regel van de 'omgekeerde volumes'. Draag je een volumineuze top, combineer die dan met een wat strakkere broek of rok, en omgekeerd. Kies je dus voor een lusjestrui met nogal veel volume, draag die dan op bijvoorbeeld een kokerrok of met skinny pants.
Tip van de week: draag ook eens een groot lusjesvest over een feestjurk of een topje met pailletten. Succes gegarandeerd!
 


Qua schoenen is de trend voor winter 2011-2012 de hoge laarzen en schoenen met enkelbanden. De over de knie laarzen gaan we dus deze winter weer veel zien. Daarnaast blijven ook de plateausandalen en pumps met plateaus in de mode. Niet te vergeten ook de schoenen met de brede enkelbanden zijn weer helemaal 'hot' deze winter!





 

SCOREN MAAR! :) XXX