maandag 30 mei 2011

SUMMER '11

Lieve Fanz blog lezers,


Ook al zit het weer de laatste weken niet altijd mee, wij bij FAnZ zijn al volop in de voorjaar/zomerstemming. De vrolijke en kleurige rokken, T-shirts en jurkjes komen uit de kast. Langzaam maar zeker wordt het warmer, de mensen vrolijker en stralender….

Wij zijn misschien een beetje gek, dat we bij het eerste zonnestraaltje in Maart onze zonnebril al tevoorschijn haalden (zie de blog!) en onze winterjas verruilden voor een blazer met de achterliggende gedachte …“Het is bijna zomer”


De zomer is namelijk een van mijn favoriete seizoenen en ik kan dan ook niet wachten tot die heerlijke tijd gaat beginnen. Lekker naar het strand met je voeten in het zand cocktails drinken, op vakantie, naar het vondelpark, bbq-en, festivals bezoeken…noem het maar op!!
Om hopelijk jullie en vooral mezelf nog meer in de stemming te brengen, vandaag een artikel met mijn korte wishlist voor het nieuwe zomerseizoen:

·         Een felgekleurde playsuit voor zowel overdag als ’s avonds (ASOS)
·         Zwarte sandaaltjes (Zara)
·         Beige Short (H&M)
·         Spierwitte blazer (H&M)
·         Nieuwe bikini of badpak (ASOS)
·         Pumps (Zara)



Hoop dat jullie hierdoor geinspireerd zijn! Ik ga in ieder geval sparen en hééél snel winkelen! Je hebt namelijk nooit "te veel" kleding!


Groetjes,
Abigail
(stagiaire)