dinsdag 11 mei 2010

Cuuuuuuustomizen met FAnZ!

Tips voor het customizen van je look!

1) Stijl is niet te koop. Laat je inspireren door alle trends, maar ontwikkel je eigen stijl van binnenuit. Draag waar jij je het lekkerst in voelt en wat het beste bij je past.

2) Accessoires kunnen je outfit maken, maar een teveel aan accessoires kunnen het zeker kraken. Wees subtiel, less is more. Accessoires zijn er om je outfit af te maken en het net die finishing touch te geven. Teveel aan accessoires verlegt de aandacht en kunnen je outfit teniet doen.

3) Zorg voor een verzorgde coup. Je outfit kan er net zo leuk uitzien, maar als de klitten in je haar te tellen zijn en je uitgroei langer is dan je gezicht, is het wow-effect van je outfit snel over. Ook de trendy ‘ messy’ look is verzorgd!

4) Afgetrapte schoenen? No way! Gun je schoenen zolang mogelijk het leven en onderhoud en verzorg ze goed. Maar als je schoenen bijna uit elkaar vallen en je op je blote tenen loopt, dan is er echt geen redden meer aan. Weg ermee!

5) Less is more geldt ook voor je make-up. Gebruik alleen daar foundation waar het nodig is voor een mooie egale teint. Een frisse blik door een glaspoedertje aan de binnenkant van je ogen aan te brengen, een lipglossje op je lippen, een lichte blush voor die gezonde wangetjes en je bent klaar! Nou ja, vergeet je mascara natuurlijk niet.

Ik zeg: Kom zaterdag 12 juni naar de Openbare bibliotheek van Amsterdam vanaf 15.00 voor een customize-middag met de leukste stylisten van Nederland. De best gepimpte kledingstuk wint een geweldige prijs!
 
Customize workshop in het Rozentheater, te Amsterdam: